30.06.2014 Aegna laager raske ja sügava puudega lastele

MTÜ CHARITY PIRITAL korraldab 30.06.-04.07.2014. raske ja sügava puudega lastele ja noortele vanuses 6-18 ööpäevaringse lapsehoiulaagri AEGNA SAAREL

Laagri maksumus ühe osaleja kohta on 150 eurot.

Osalejad jaotatakse tegevusteks väikerühmadesse lähtuvalt nende vanusest, vaimsest ja füüsilisest võimekusest. Lastele on tegevustevahelised puhkepausid, toitlustatakse neli korda päevas. Tagatud on ööpäevaringne järelevalve ja meditsiiniline esmaabi.

Programm sisaldab: loov- ja mängulisi tegevusi, sportmänge, matku loodusesse ja mere äärde.

Tutvutakse Aegna saare loodus- ja vaatamisväärsustega (rändrahnud, maagiline kivilabürint, matkarajad, metsad, eriilmelised rannad). Tallinna Keskkonnaameti poolt on kahel päeval Aegna maastikukaitsealal märgistatud matkaradadel loodusmatku läbi viimas juhendaja. Aegna loodusmajas asub mitu huvitavat loodusõppeklassi, kus toimuvad tegevused vihmase ilma korral (tutvustatakse erinevaid linde, loomi, kalu ja taimi jne).

Majutus on 4-kohalistes kämpingutes. Olemas WC-d, duššid ja on sauna kasutamise võimalus, vajadusel saab kasutada kämpingutes elektriradiaatoreid.

Registreerumisel palume lapsevanemal või eestkostjal edastada järgmised andmed: osaleja nimi, isikukood; osalejale määratud puude aste ja info seoses puudega, lapsevanema või eestkostja nimi ja kontaktid (telefon ja e- mail).

Lisainfo ja registreerimine:
Mare.miller1@gmail.com (56 646 006)
Tiina.Karema@gmail.com (56 464 864)

This entry was posted in Kodulehe uuendused, Uncategorized, Uudised. Bookmark the permalink.

Comments are closed.